Punem la dispoziția clienților servicii de mentenanță integrată, destinată fiecărei divizii din cadrul Depisto, PSI, Electrice și Securitate, garantând soluționarea oricărui proiect de către un personal tehnic care respectă normele impuse și legislația în vigoare.

Rolul mentenanței este acela de a conserva starea prescrisă de funcționare a unui sistem sau de a îi readuce la aceeași stare funcțiile pentru care a fost instalat.

Clienții noștri beneficiază de soluții financiare flexibile, un customer service prompt în soluționarea solicitărilor, de un account manager dedicat și implicat încă de la inițierea proiectului pentru a avea un tablou complet asupra acestuia

Aceste atuuri care contribuie la definitivarea unor parteneriate durabile cu clienți atât din domeniul public de stat, instituții financiare, cât și din sectorul privat, clienți de retail.

Deși activitatea de birou o desfășurăm în sediile din Harghita, București sau Brașov, proiectele și clienții din portofoliu au acoperire națională.

Contacteaza-ne