Instalațiile mecanice sunt componente vitale ale oricărei clădiri, asigurând un mediu confortabil și funcțional pentru locatari și utilizatori. Depisto este un furnizor de top în domeniul instalării și mentenanței acestor sisteme, oferind soluții complete pentru

  • instalații sanitare,
  • instalații termice,
  • instalații de climatizare (HVAC),
  • sisteme de stingere a incendiilor
  • sisteme de desfumare/ evacuare a gazelor fierbinți

Instalațiile sanitare, termice și de climatizare (HVAC) asigură condiții optime de confort în clădiri, garantând furnizarea apei calde și reci, reglarea temperaturii și umidității, precum și o ventilație corespunzătoare.

Echipa Depisto lucrează cu profesionalism și atenție la detalii, pentru a realiza sisteme eficiente și durabile, adaptate nevoilor fiecărui proiect.

Sistemele de stingere incendii și desfumare sunt esențiale pentru protecția vieților și bunurilor, prevenind răspândirea focului și asigurând evacuarea fumului în caz de incendiu. Depisto este expert în implementarea acestor soluții, garantând siguranța și conformitatea cu normele în vigoare.

Optând pentru Depisto în realizarea instalațiilor mecanice, clienții beneficiază de expertiza, calitatea și eficiența furnizate de echipa de specialiști, asigurându-se astfel că toate sistemele funcționează într-un mod optim și corespunzător.