Sistemele de detecție incendiu, detecție monoxid de carbon și detecție oxigen sunt componente esențiale în asigurarea siguranței în clădiri, cum ar fi spitalele și alte tipuri de construcții. Fiecare sistem joacă un rol specific în prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență.

Detecția incendiilor presupune monitorizarea continuă a clădirilor pentru a identifica rapid orice semn de incendiu și a declanșa alarme și protocoale de urgență. Aceste sisteme contribuie la protejarea vieții și a proprietății, reducând riscul de pierderi majore.

Detecția monoxidului de carbon implică utilizarea de senzori care măsoară nivelul acestui gaz toxic, inodor și incolor, prezent în atmosferă. Sistemele de detecție monoxid de carbon se montează de obicei in garaje și spații subterane și sunt esențiale pentru a preveni intoxicații și a asigura un mediu sănătos și sigur pentru ocupanții clădirilor.

Detecția oxigenului devine din ce în ce mai importantă în spitale, unde nivelurile de oxigen trebuie monitorizate în mod constant. Senzorii de detecție oxigen pot fi integrați cu sistemele de detecție incendiu pentru a crea un sistem unitar de protecție.

Depisto are expertiză extinsă  în realizarea și integrarea acestor sisteme, oferind soluții adaptate nevoilor fiecărui proiect. Prin implementarea sistemelor de detecție incendiu, monoxid de carbon și oxigen, Depisto contribuie la creșterea siguranței și la îmbunătățirea managementului situațiilor de urgență în clădiri, inclusiv în spitale.