Depisto, o companie activă în construcții din România cu sediul operațional in București, și-a început activitatea în 2008. Cu un debut în domeniul curenților slabi, firma s-a adaptat rapid la cerințele pieței, extinzându-și activitatea și în domeniul curenților tari, precum și în domeniul de protecție la incendiu.

În ultimii ani, Depisto și-a diversificat portofoliul, preluând lucrări integrate de instalații care includ

Compania se concentrează acum pe lucrări de dimensiuni medii și mari, cu un grad de complexitate crescut, consolidându-și poziția pe piața construcțiilor din România.

Depisto se distinge prin experiența sa vastă în sectorul medical, având la activ numeroase proiecte spitalicești și instalații medicale. Pe segmentul rezidențial, compania a finalizat peste 1000 de unități locative și se implică activ în proiecte de infrastructură electrică.

Echipa de management a Depisto este formată din profesioniști de nivel senior, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul lor de specialitate. Împreună, echipa este mereu pregătită să facă față provocărilor și să ofere soluții eficiente și inovatoare pentru clienți, asigurându-se că proiectele sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate.