Depisto, compania de instalații electrice și mecanice, a anunțat recent o creștere spectaculoasă a cifrei de afaceri pentru anul 2022, de peste 50%, atingând suma de 19 milioane RON. Acest succes se datorează în mare măsură angajamentului și competenței echipei Depisto în a oferi soluții de înaltă calitate pentru proiectele lor din domeniul instalațiilor electrice și mecanice.

Acest rezultat pozitiv reflectă încrederea pe care clienții o acordă Depisto și abilitatea companiei de a se adapta la cerințele în continuă schimbare ale pieței. Compania își consolidează poziția de lider în domeniul instalațiilor electrice și mecanice și rămâne dedicată inovației și îmbunătățirii continue a serviciilor oferite.

Depisto dorește să mulțumească partenerilor și clienților săi pentru susținerea și încrederea acordată, fără de care această realizare nu ar fi fost posibilă. Compania continuă să își dezvolte portofoliul de proiecte și să ofere cele mai bune soluții pentru clienții săi, având în vedere că siguranța și satisfacția lor sunt prioritățile sale.